Şartlar ve Koşullar

Son güncelleme: 25 Ocak 2023


Lütfen Hizmetimizi kullanmadan önce bu hüküm ve koşulları dikkatlice okuyun.


Tanım ve Yorum


Baş harfi büyük olan kelimeler aşağıdaki şartlar altında tanımlanmış anlamlara sahiptir. Aşağıdaki tanımlar, ister tekil ister çoğul olsun, aynı anlamı taşıyacaktır.


Tanımlar


Bu Hüküm ve Koşulların amaçları doğrultusunda:


Bağlı kuruluş, bir tarafı kontrol eden, bir tarafça kontrol edilen veya bir tarafla ortak kontrol altında olan bir kuruluş anlamına gelir; burada "kontrol", yöneticilerin veya diğer idari otoritenin seçiminde oy kullanma hakkına sahip hisselerin, öz sermaye paylarının veya diğer menkul kıymetlerin %50 veya daha fazlasının mülkiyeti anlamına gelir.


Ülkenin atıfta bulunduğu yer: Türkiye ve diğer tüm Türk Devletleri

OG (bu Sözleşmede "Ben", "Şirket", "Biz", "Bize" veya "Bizim" olarak anılacaktır).

Cihaz Bilgisayar, cep telefonu veya dijital tablet gibi Hizmete erişebilen herhangi bir cihaz anlamına gelir.

Hizmet, Web Sitesini ifade eder.

Hüküm ve Koşullar ("Şartlar" olarak da anılır), Hizmetin kullanımına ilişkin Siz ve Şirket arasındaki sözleşmenin tamamını oluşturan bu Hüküm ve Koşullar anlamına gelir.

Üçüncü Taraf Sosyal Medya Hizmeti, bir üçüncü tarafça sağlanan ve Hizmet tarafından görüntülenebilecek, dahil edilebilecek veya kullanıma sunulabilecek herhangi bir hizmet veya içerik (veriler, bilgiler, ürünler veya hizmetler dahil) anlamına gelir.

Web sitesi, https://blog.oguzcangunduz.com.tr adresinden erişilebilen OG Blog'u ifade eder.

Siz, Hizmete erişen veya Hizmet'i kullanan kişi veya duruma göre, söz konusu kişinin adına Hizmet'e eriştiği veya Hizmet'i kullandığı şirket veya diğer tüzel kişilik anlamına gelir.


Teşekkür


Bunlar, bu Hizmetin kullanımını yöneten Hüküm ve Koşullar ve Sizinle Şirket arasında geçerli olan sözleşmedir. Bu Hüküm ve Koşullar, tüm kullanıcıların Hizmetin kullanımına ilişkin hak ve yükümlülüklerini belirlemektedir.


Hizmete erişiminiz ve Hizmeti kullanımınız, bu Hüküm ve Koşulları kabul etmenize ve bunlara uymanıza bağlıdır. Bu Hüküm ve Koşullar, Hizmete erişen veya Hizmeti kullanan tüm ziyaretçiler, kullanıcılar ve diğer kişiler için geçerlidir.


Hizmete erişerek veya onu kullanarak, bu Hüküm ve Koşullara bağlı kalmayı kabul edersiniz. Bu Hüküm ve Koşulların herhangi bir bölümüne katılmıyorsanız, Hizmete erişemezsiniz.


Hizmete erişiminiz ve Hizmeti kullanımınız aynı zamanda Şirketin Gizlilik Politikasını kabul etmeniz ve bunlara uymanız şartına bağlıdır. Gizlilik Politikamız, Uygulamayı veya Web Sitesini kullandığınızda kişisel bilgilerinizin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesine ilişkin politikalarımızı ve prosedürlerimizi açıklamakta ve gizlilik haklarınız ile kanunların Sizi nasıl koruduğu hakkında Size bilgi vermektedir. Lütfen Hizmetimizi kullanmadan önce Gizlilik Politikamızı dikkatlice okuyun.


Diğer Web Sitelerine Bağlantılar


Hizmetimiz, Şirkete ait olmayan veya Şirket tarafından kontrol edilmeyen üçüncü taraf web sitelerine veya hizmetlere bağlantılar içerebilir.


Şirket, herhangi bir üçüncü taraf web sitesi veya hizmetinin içeriği, gizlilik politikaları veya uygulamaları üzerinde hiçbir kontrole sahip değildir ve hiçbir sorumluluk üstlenmez. Ayrıca, Sitede bulunan bu tür herhangi bir içerik, mal veya hizmetin kullanımından veya bunlara güvenilmesinden kaynaklanan veya kaynaklandığı iddia edilen herhangi bir hasar veya kayıptan Şirketin doğrudan veya dolaylı olarak sorumlu veya yükümlü olmayacağını kabul ve beyan edersiniz. veya bu tür web siteleri veya hizmetler aracılığıyla.


Ziyaret ettiğiniz üçüncü taraf web sitelerinin veya hizmetlerinin hüküm ve koşullarını ve gizlilik politikalarını okumanızı önemle tavsiye ederiz.


Sonlandırma


Bu Hüküm ve Koşulları ihlal etmeniz de dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir nedenle, önceden haber vermeksizin veya herhangi bir sorumluluk üstlenmeksizin erişiminizi derhal sonlandırabilir veya askıya alabiliriz.


Feshin ardından, Hizmeti kullanma hakkınız derhal sona erecektir.


Sorumluluğun Sınırlandırılması


Yürürlükteki yasaların izin verdiği azami ölçüde, Şirket veya tedarikçileri hiçbir durumda özel, tesadüfi, dolaylı veya sonuç olarak ortaya çıkan zararlardan (kar kaybı, veri kaybı veya bunlarla sınırlı olmamak üzere) sorumlu tutulamaz. diğer bilgiler, işin kesintiye uğraması, Hizmetle birlikte kullanılan üçüncü taraf yazılımı ve/veya üçüncü taraf donanımı veya aksi takdirde bu Koşulların herhangi bir hükmü ile bağlantılı olarak), Şirkete veya herhangi bir tedarikçiye bu tür zararların olasılığı konusunda bilgi verilmiş olsa ve çare ana amacını yerine getiremese bile yetki sınırlandırması dışında kalacaktır.